- Moss har forlatt Doherty

(13.02.2007, sist oppdatert 13.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kate Moss skal angivelig ha fått nok av Pete Doherty. Igjen.

News of the World - den ikke alltid helt etterrettelige britiske tabloiden - melder at Kate Moss har tatt steget ut av det problemfylte og tett medieforfulgte forholdet med Pete Doherty.

 

I januar fulgte Moss Doherty på en avvenningsklinikk. Babyshambles-vokalisten har slitt med alvorlige narkoproblemer i mange år, og det er ikke første gang han forsøker rehabilitering. Men Moss ser ut til å være lei av nye forsøk på å «streite» ham opp. Nå vil hun bare være venner med sangeren.

 

Hun skal ha slått opp sist uke, for deretter å ha reist til Dubai med datteren Lila Grace. En kilde sier: - Kate har forklart Pete at det er helt slutt. Ekteskap og barn er helt utelukket. Hun la kortene på bordet, og Pete ble helt fra seg. Han vil ikke at det skal ta slutt, han er utrolig forelsket i Kate.

 

Moss har ifølge kilden lenge planlagt bruddet, og har innsett at det beste for datteren og familien er at hun ikke er romantisk involvert i skandalerockeren. Pete skal ha ringt sin mor - oppløst i tårer - for å få henne til å overtale Kate.

 

- Han var utrøstelig i telefonen, han hadde virkelig sett for seg at de skulle gifte seg. Så moren hans ringte Kate, og bønnfalte henne om å hjelpe sønnen i kampen mot narkotika. Hun advarte videre om at dersom hun forlater ham nå, kan han ende opp død. Kate skal ha forsikret Petes mor om at hun gjerne hjelper ham - men ikke som kjæreste. Hun understreket at hun er 33 år nå, og ikke har tid til mer surring. Nå vil hun finne den rette, sier kilden.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews