Moss fikk forlovelsesring i bursdagsgave

(19.01.2010, sist oppdatert 19.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Supermodellen Kate Moss fikk nylig en hyggelig overraskelse.

Det ser ut til at alteret venter for Moss, som er blitt fridd til av kjæresten og Kills-gitaristen Jamie Hince, melder dailymail.co.

 

Hince skal ha tatt en overraskende flytur for å møte Moss sist uke, mens hun arbeidet på den lille øya Mustique i Vestindia.

 

Og der falt det store spørsmålet, og Kate Moss svarte ja - på selveste 36-årsdagen.

 

De to møtte hverandre i 2007, etter at Moss hadde avsluttet sitt turbulente og meget medieomtalte forhold til rockerebellen Pete Doherty.

 

Nå er Moss den stolte bærer av en helt ny diamantring, som Hince skal ha valgt ut ved hjelp av vennen og Topshop-sjefen Philip Green.

 

En kilde forteller følgende om frieriet: - Kate ble målløs. Jamie ringte henne og ba henne om å droppe flyet hjem. I stedet var han på vei til Mustique.

 

- Han hadde lagt mye flid i valg av ring og fridde på bursdagen hennes. Det var svært emosjonelt for henne, sier kilden videre. Som også kan fortelle at musikeren kommer godt overens med modellens datter, Lila Grace (8).

(©NTB)

 

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews