Love for Doherty?

(19.09.2007, sist oppdatert 19.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Pete Doherty er ikke akkurat svigermors drøm. Skal vi tro siste nytt fra sladrepressen, har han nå slått seg sammen med sitt «kvinnelige motstykke» - Courtney Love.

Rockedama og Kurt Cobain-enken skal ifølge den britiske avisen The Daily Star ha falt pladask for skandalerockeren Pete Doherty.

 

Doherty er vokalist i bandet Babyshambles, men har nok fått mest oppmerksomhet for sitt narkotikabruk og det turbulente forholdet til supermodellen Kate Moss.

 

Doherty og Love ble observert kyssende på en pub i Wiltshire, England. Romansen skal ha oppstått etter at Love begynte å besøke den mye omtalte rockeren på avrusning.

 

- Det er jo fortsatt tidlig å si noe om denne romansen. Men det er mye som stemmer: Begge er musikere, begge er selvdestruktive og begge er poeter, sier en kilde til avisen.

 

Love har flere ganger gitt uttrykk for sin beundring for Doherty, og har blant annet sagt følgende: - Han er en dedikert musiker, svært lojal mot dem han elsker - og så er han født i skorpionens tegn. Vi har veldig god kjemi.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews