Love ble deprimert hos Moss

(13.11.2007, sist oppdatert 13.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kate Moss vil selge huset sitt i London - og rockesangeren Courtney Love skal ha vært interessert. Men etter å ha tatt en nærmere titt, har hun ombestemt seg.

«Huset er nedslitt og deprimerende», sier Courtney Love, som skal være interessert i å kjøpe seg et hus i London. Hun har vært på befaring hos Kate Moss i hennes London-villa, men en venn sier ifølge britiske Sunday Mirror at rockesangeren ble mildt sagt forskrekket over tilstanden inne i huset.

 

- Gulvene var oppskrapet og veggene rosa. Til tross for at Kate Moss tilbød henne et maleri av Sid Vicious på kjøpet, som hang på badet, takket Courtney nei. Hun hatet maleriet også.

 

Og det kan virke som om supermodellen ikke trives hjemme selv engang, etter bruddet med Pete Doherty. Hun har i alle fall flyttet inn hos venninnen Davinia Taylor sentralt i London. Ifølge The Sun klager naboene støtt på bråk fra de to venninnene, som blant annet fester med Liam Gallagher til den lyse morgen mens paparazzifotografene har fått seg et nytt samlingssted utenfor.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.343 sec - 1 pageviews