Kings Of Leon langer ut

(05.09.2008, sist oppdatert 05.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det amerikanske bandet Kings Of Leon har sett seg nødt til å irettesette sine engelske kolleger Amy Winehouse og Pete Doherty.

Gruppas trommeslager Nathan Followill har stemplet de to artistene som «usikre» fordi han mener de bruker narkotika fordi de hungrer etter berømmelse.

 

Followill mener at noen musikere oppfører seg idiotisk for å få oppmerksomhet, fordi musikken deres ikke er bra nok som den er, skriver nettstedet Female First.

 

Trommeslageren viser til Winehouse sin siste film som er lagt ut på YouTube der hun oppfører seg underlig og snakker med sine små mus.

 

- For alle som er i et band og blir kjent for noe annet enn musikken, så vil de ende opp som en raritet. Mange grupper tror de må oppføre seg teit for å holde det gående.

 

- Det er en form for usikkerhet fordi musikken deres ikke er god nok til å holde på folks oppmerksomhet. Så de må røyke crack, leke med mus og legge det ut på YouTube, sier han.

 

Selv skal Kings Of Leon gi fansen en innsikt i egne liv med en serie hjemmevideoer som de legger ut på sin i forkant av utgivelsen av sitt nye album, «Only By The Night».

 

Fra og med 1. september vil gruppa legge ut en video hver dag fram til lanseringsdagen 23. september.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews