Katten fødte, Pete avlyste

(10.07.2008, sist oppdatert 10.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Pete Doherty avlyste som kjent sin opptreden på Hove-festivalen fordi han var «sliten».

Toffen raste, men kanskje raser arrangørene av Werchter-festivalen i Belgia enda mer - for hør bare Dohertys avlysningsgrunn der nylig:

 

Ifølge The Sun skal katteelskeren Pete Doherty ha avlyst Babyshambles? opptreden der fordi han ikke ønsket å forlate en av kattene sine som skulle føde.

 

Doherty ønsket å bli ved sin katts side til kattungene var kommet til verden, og dermed ble det ingen Babyshambles-opptreden i Belgia i forrige uke.

 

Tidligere har The Sun beskrevet hvordan Doherty laget en egen crackpipe til katten sin, og vist bilder som rasende venner har sendt til avisen. Katten Dinger nedkom også i fjor med et kull unger, og ifølge en annen sladreavis fikk en av kattungene i seg kokain og ble i siste liten berget av dyrlegene.

(©NTB)

 

 


Les alt om Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.348 sec - 1 pageviews