Kates gave til Pete

(01.11.2007, sist oppdatert 01.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kate Moss har gitt ekskjæresten Pete Doherty rettigheten til de fire sangene hun skrev sammen med ham til det siste Babyshambles-albumet.

Supermodellen, som skilte lag med den kontroversielle rockesangeren i juni, er kreditert på fire spor på Babyshambles-albumet «Shotters Nation?». Hun og Doherty inngikk nemlig også et profesjonelt samarbeid i løpet av den turbulente romansen. Moss stilte som kordame og duettpartner for Doherty, og de skrev altså flere sanger sammen.

 

Men etter at Doherty bedro Moss med en modellkollega av henne, fikk hun nok. Men Moss, som er god for noen millioner, har gjort det klart for eksen at han kan få beholde alle pengene han eventuelt måtte tjene på de fire låtene.

 

En kilde sier til The Sun: - Kate vil at Pete skal få rettighetene. Hun blir kreditert og er fornøyd med det. Hun er ikke interessert i å tjene noe på dem. Musikken er Petes greie. Han har fortsatt en plass i hjertet hennes, og hun er glad for å se at det går bedre med ham. Hun vil ikke ta fra ham pengene. Og han kan trenge dem mer enn henne.

 

Moss er nå forlovet med The Kills-frontmannen Jamie Hince, men venner frykter at siste kapittel om Kate og Pete ikke er skrevet. Sist uke dumpet Doherty modellen Irina Lazareanu og fortalte venner at han ønsker å bli sammen med Kate igjen.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews