Kate med iskald sorti

(16.04.2007, sist oppdatert 16.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det gikk hardt for seg da Kate Moss feiret burdagen til en venn på London-klubben The Wardour Club lørdag.

Den mye medieomtalte modellen moret seg med isbitkasting, og dryppende kalde klumper føyk veggimellom. Men da en isbit traff Moss i panna - og etterlot en stor kul - var det ikke så festlig lenger, skal vi tro den engelske tabloiden The Sun.

 

Moss skulle opprinnelig opptre med sin ikke mindre medieomtalte og skandaleforfulgte rockekjæreste Pete Doherty under feiringen av partyfikseren Fran Cutlers bursdag. Men da noen foreslo at hun puttet litt is på den stadig mer framtredende hevelsen, ble det for mye for modellen. Hun styrtet ut bakveien, rev med seg Doherty og trakk en hatt godt nedover ørene.

 

En av festdeltakerne avslører til avisa: - Til å begynne med syntes Kate det var morsomt å kaste isbiter på venninnen. Men da en isbit traff henne hardt i panna, kom det øyeblikkelig fram en stor kul. Noen tøyset med at hun burde legge is på skaden, og da styrtet Kate ut med tårer i øynene. Hun løp ut bakdøra, med en tåpelig bowlerhatt tredd nedover hodet.

 

Det går ikke helt veien for Moss for tiden. Nylig slaktet amerikanske motejournalister hennes nye kleskolleksjon, lansert i USA i regi av kleskjeden Topshop.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.360 sec - 1 pageviews