Kate fra seg etter Petes mulige sidesprang

(03.07.2007, sist oppdatert 03.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kate Moss har tatt med seg datteren Lila Grace og reist til Paris for å få noe annet å tenke på enn sitt trøblete kjærlighetsforhold til doprocker Pete Doherty.

Moss og Doherty skal ha hatt en krangel onsdag i forrige uke, og torsdag ble Babyshambles-frontmannen observert på byen med en sørafrikansk brunette ved navn Lindy.

 

De gikk på nattklubben Crystal, og ble sett mens de kysset og koste seg, drakk champagne og forlot lokalene i totiden på natten sammen med et annet par. Derfra gikk turen til Dohertys hus hvor Lindy ble over.

 

Kate Moss tar kjærestens oppførsel tungt, og kilder sier ifølge Femalefirst at hun har grått hele helgen. Hun prøver å ta seg sammen for datterens skyld, men er ifølge kildene klar over at hun må ta en avgjørelse i forhold til Doherty.

 

Nå har hun bedt sine hjelpere om å arrangere et moteshow i Paris så hun kan bli fotografert mens hun slapper av og hygger seg.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews