Kate betaler avvenningsimplantat for Pete

(16.07.2007, sist oppdatert 16.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kate Moss har gått med på å betale for av og på-kjæresten Pete Dohertys nye implantat som skal holde ham unna heroin.

For tiden har paret brutt med hverandre, etter at Moss oppdaget at Doherty hadde tilbrakt en natt med en sørafrikansk modell i juni. Men Kate Moss støtter ham - tross alt.

 

- Kate er svært klar over at Pete fremdeles sliter med narkotikabruk og ønsker ikke å forlate ham i knipe. Å hjelpe ham med hans behandling er den ene tingen Kate ønsker å gjøre for ham, fastslår en kilde overfor avisen The Mirror.

 

Selv om hun føler seg «grusomt forrådt», ifølge kilden, så forstår hun likevel at han trenger hjelp og støtte. Kate Moss kastet ut alle Dohertys ting fra sin leilighet og skiftet låsene. Hun skal også ha brent alle kjærlighetsbrev og - lapper han har skrevet til henne.

 

Doherty har slitt med sin avhengighet av heroin og kokain i årevis. Han har også tidligere prøvd implantater, senest i april i år, da han fikk en kapsel med naltrexone inn under magehuden.

 

Doherty testes ifølge BBC to ganger i uken for å spore bruk av crack og heroin, og sa at han for første gang i sitt liv virkelig gikk inn for å kvitte seg med rusavhengigheten.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews