Kate Moss vil røyke mens hun drikkes ut

(23.02.2011, sist oppdatert 23.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kate Moss tar med seg 50 av sine nærmeste venner til det berømte Ritz Hotel i Paris for å feire sitt utdrikningslag. Der får hun nemlig lov til å røyke innendørs.

- De tillater henne å røyke inne. Hotellsjefene har også lovet henne at de vil organisere alt, sier en kilde til Daily Mirror.

 

Kilden sier videre at det blir et kjempeparty, med en gjesteliste som angivelig inkluderer venninner som Sadie Frost, Beth Ditto, Alexa Chung, Alice Dellal og Janelle Monae.

 

Festen skal holdes i 1930-talls kabaretstil i juni. Det vil bli burleskdansere i bur, og et flygel der hovedpersonen selv akter å synge for gjestene sine.

 

37 år gamle Kate Moss svarte ja da rockekjæresten Jamie Hince fridde tidligere denne måneden - mens de lå i sengen. Kanskje begynner hun å tenke på å slå seg ned, etter et viltert liv ikke minst da hun var sammen med skandaleombruste Pete Doherty.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews