Kate Moss vil leve sunt

(10.09.2010, sist oppdatert 10.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Britiske tabloidaviser døpte henne «kokain-Kate», men nå har Kate Moss bestemt seg for at nok er nok - og går inn for en sunn livsstil.

- Jeg har bestemt meg for å legge om livsstilen. For mange uvaner, for mye alkohol. Det er på tide at jeg skjerper meg, jeg er ikke noen liten jente lenger. Så det er tidlig i seng, og tidlig opp, sier toppmodellen som nå er blitt 36 år, i et intervju med et italiensk blad.

 

Kate Moss er sammen med rockemusikeren Jamie Hince (40) fra The Kills, som ifølge Daily Mail sies å ha hatt en god innflytelse på henne. De har vært sammen siden 2007, og forlovet seg i februar i år. Hince kommer også godt ut av det med Kates åtte år gamle datter Lila Grace.

 

I årevis var Kate Moss partydronningen i en krets bestående av skuespillere, rike arvinger og andre modeller, og 30-årsdagen hennes skal ha tatt fullstendig av. Hun nådde bunnpunktet da hun var sammen med Pete Doherty, og karrieren holdt på å krasje da hun ble fotografert mens hun snortet kokain.

 

Men nå har hun ifølge avisen ikke vært på fest siden juli, da fotografen Mario Testino utga en bok viet Moss.

 

Kanskje ble fiaskoen med Topshop-kolleksjonen hun står bak, en vekker? Kleskolleksjonen som hun lanserte i 2007 ble nylig droppet, etter at salget har sviktet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews