Kate Moss satser på sangen

(29.09.2008, sist oppdatert 29.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Toppmodellen Kate Moss vil ikke fortsette catwalkkarrieren etter at hun fyller 35 år, og sier til venner at hun i stedet vil satse på sangen.

- Hun har sagt til alle at hun ikke vil fortsette modellkarrieren etter at hun fyller 35. Låtskriving og det å være sanger vil sakte ta over, sier en kilde til Sunday Express.

 

Moss fylte 34 år i januar i år, og har allerede begynt å prøve seg på låtskriving: Hun var med på å skrive fire sanger sammen med sin daværende kjæreste Pete Doherty, til bandet Babyshambles sin andre skive «Shotter?s Nation» som kom i 2007.

 

Hun entret også scenen ved et par anledninger, noe som de andre i Babyshambles skal ha mislikt, ifølge britiske aviser. Da sang hun duetter med Doherty. En av dem ligger ute på . Det gjør også videoen til låten «Some Velvet Morning», der hun gir et visst bidrag til Primal Screams lydbilde.

 

Etter at Kate Moss ga Doherty på båten, fant hun seg en ny rockekjæreste, The Kills-gitaristen Jamie Hince. Også med ham skrev hun låter før det ble brudd. Der ble hun for øvrig nektet å opptre sammen med The Kills av det andre medlemmet av duoen. Det ble ifølge MTV.com sagt at hun var «desperat etter å få ålet seg opp på scenen».

 

Visstnok bruker hun datteren Lila som smaksdommer, og skal ha uttalt: «Hun vet hvilke sanger som er gode og hvilke som er søppel, så jeg hører på henne».

(©NTB)

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews