Kate Moss med giftetanker

(31.01.2008, sist oppdatert 31.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Modellen Kate Moss skal være klar for å gifte seg med sin rockerkjæreste i det fasjonable London-hotellet Claridge‘s.

Moss, som begynte å gå ut med The Kills-gitaristen Jamie Hince i august i fjor, ble sett mens hun plukket ut bryllupsbrosjyrer i hotellet, noe som naturligvis førte til umiddelbare rykter om at hun planlegger å holde festlighetene etter vielsen i nettopp en av hotellets ballsaler.

 

- Kate så strålende ut da hun kom for å hente brosjyrene. Hun så ut so en kvinne som er forelsket og som blir tatt vare på, sier i en kilde ifølge nettstedet Female First.

 

Kate gjestet jevnlig Claridge‘s da hun hadde følge med Babyshambles-frontmannen Pete Doherty.

 

Men etter at de brøt forbindelsen i juli i fjor, foretrakk hun i stedet like fasjonable Dorchester Hotel som ikke ligger så langt unna i Park Lane ved Hyde Park der hun feiret sin 34-årsdag tidligere denne måneden.

 

- Det ble antatt at Claridge‘s var et tilfluktssted for henne og Pete og at hun derfor ikke ønsket å vende tilbake dit, så du kan jo selv tenke deg hvilket oppstyr det ble da hun dukket opp, sier kilden videre.

 

Kate skal angivelig ha fridd til Jamie under en 12 timers elskovsmaraton bare en måned etter at de ble sammen. Da paret dukket opp etter den hete natten, skal Kate ha sagt til venner at de var forlovet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews