Kate Moss brenner kjærlighetsdikt

(13.07.2007, sist oppdatert 13.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Etter at Pete Doherty ble fotografert i litt for intim omgang med en sørafrikansk modell, gjør Kate Moss hva hun kan for å legge skandalerockeren bak seg.

Er det virkelig slutt denne gangen, spør verdenspressen etter at av-og-på-forholdet mellom Kate Moss og skandalerockeren Pete Doherty enda en gang har strandet.

 

Foranledningen er at Doherty for et par uker siden tok seg en skikkelig fest uten Moss, og endte opp med å tilbringe natten med en sørafrikansk modell.

 

Dette skal være dråpen for Moss, som nå har brent en hel eske med brev, dikt, tegninger og sangtekster Doherty har forært henne i årenes løp.

 

Han skal også ha brukt låtteksten fra en Libertines-sang, «What Katie Did» (skrevet til en helt annen Kate) for å sjarmere henne. Nå sier kilder at Moss vil «rense» huset for Doherty.

 

- Nå har Kate bestemt seg for å rense seg selv og huset, og derfor brenner hun alt han har gitt henne, sier en kilde nær modellen ifølge The Sun.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.257 sec - 1 pageviews