Gir Doherty katta crack?

(07.09.2007, sist oppdatert 07.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Doprockeren Pete Doherty er nå fotografert mens han gir kattungen sin crack fra en spesiallaget minipipe.

Det er kameratene hans som har gitt bildet til britiske tabloidaviser, fordi de synes det hele er tragisk. De sier at kattungen besvimer med beina i været, lider av humørsvingninger, har mistet noe av balansen og tar store sjanser fordi den tror den kan fly.

 

- I Petes hode er kattungen den eneste som forstår ham nå.

 

Kattungen ble født i april i et kull på fem som Dohertys katt «Dinger», noe som for øvrig er engelsk slang for sprøyte, nedkom med.

 

- Særlig en av dem har fått merke hans dopmisbruk. Peter synes det er festlig å få den ruset. Han laget til og med en liten mini-crackpipe av en flaske så den får inhalert mest mulig. Det er tragisk å se, sier vennene.

 

Den britiske dyrebeskyttelsen, RSPCA, sier til The Sun om bildet av crack-kattungen:

 

- Det er vanskelig å sette i gang en etterforskning rundt mulig dyrplageri bare ut fra et bilde. Det må fremkomme flere bevis.

(©NTB)

 


Les alt om Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


glad i katter
10.09.2007 18:56
Stakkars katt! Pete burde sperres inne, og uten mulighet for kontakt med folk som kan gi han dop! Håper det går like ille med han som det gikk med den stakkars katten...

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews