Fra Dohertys dagbok

(22.06.2007, sist oppdatert 22.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den engelske trøbbelrockeren Pete Dohertys dagbok ble lagt ut for salg torsdag.

Der forteller han det meste om sin stoffavhengighet, sitt «uutholdelige» forhold til supermodellen Kate Moss og sitt håp om å gifte seg med henne i løpet av noen måneder.

 

«The Books of Albion: The Collected Writings of Peter Doherty» er en usammenhengende gjennomgang av Babyshambles- og Libertines-musikeren ferd fra en vordende popstjerne i 1999 til en indielistetopper og tabloid-hakkematfigur i 2007.

 

De 320 sidene inneholder utdrag av hans håndskrift, arrestordre fra politiet, resepter, fotografier av ham og Moss og tegninger, hvorav noen med blodsprut.

 

Boka koster 20 pund og er dedisert til «min sanne kjærlighet», men tyder også på at forholdet til Moss har vært langt fra silkemykt.

 

Fra å skrive at han kunne rope av glede hvis hun elsker ham da de to møttes første gang, ender han opp med å vurdere å være singel fordi hun blir rasende når han trekker seg tilbake til skuret i hagen bak huset hennes.

 

Likevel er ekteskapet rett rundt hjørnet, skal vi tro Doherty:

 

«Vi har vært nær hverandre den siste tiden og siden jeg har klart å holde meg unna heroinen og nåla, skal vi gifte oss i sommer og jeg kommer til å bli ti ganger lykkeligere enn en hvilken som helst annen heroinist? hurra!!!!»

 

Det er en markert endring gjennom sidene fra hans tidlige skjønnskrift der han skriver om sitt ønske for «et band som folk vil savne og er nødt til å beundre», til historier om dopbruk.

 

Det kommer også for en dag at Doherty selv har en viss innsikt i hva som skjer:

 

«Jeg ønsker egentlig ikke dette slaktehuset, men heller ikke all denne skitten og ørkesløse vandringen som utgjør det meste av livet mitt.

(©NTB)»

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.403 sec - 1 pageviews