Felles kamp mot avhengigheten

(30.01.2007, sist oppdatert 30.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kate Moss gir ikke opp, og støtter den skandalebefengte rockekjæresten Pete Doherty i tykt og tynt. Nå har hun sjekket inn på en avvenningsklinikk sammen med ham.

Den 33-årige supermodellen, som ikke er helt ukjent med narkotika selv, er fast bestemt på å hjelpe kjæresten med få bukt med problemene sine.

 

Babyshambles-vokalisten Doherty (27) har slitt med alvorlige narkoproblemer i mange år, og det er ikke første gang han forsøker rehabilitering. Nå gir han det et nytt forsøk, med full støtte av modellkjæresten.

 

I all hemmelighet sjekket paret inn på en diskret rehabiliteringsklinikk i London mandag. Paret brukte falske navn da de skrev seg inn, men ble gjenkjent av forbipasserende.

 

- De ankom sammen og vil støtte hverandre, sier en kilde til The Sun.

 

- De så veldig ut som et par da de kom, og hun er helt åpenbart bekymret for ham, legger kilden til.

 

Kate forlot klinikken senere på dagen, men det er ventet at hun vil vende tilbake for å støtte Doherty under terapitimene.

 

Selv fikk supermodellen problemer i 2005 da bilder viste at hun angivelig sniffet kokain i et platestudio i London, mens hun ventet på nettopp Doherty. Bildene gikk verden over, og kort tid etter la Moss seg inn på en avvenningsklinikk i USA.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kate Moss og Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews