Faithfull kaller Moss «vampyr»

(09.03.2009, sist oppdatert 09.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

60-tallsikonet Marianne Faithfull kaller toppmodellen Kate Moss en «vampyr», som stjal stilen hennes.

Faithfull (62) og Moss (35) var tidligere nære venner, og lot til å finne hverandre i en felles forkjærlighet for dop, mote og rockestjernekjærester. Men nå er de blitt uvenner.

 

- Hun er egentlig ikke min venn. Jeg trodde hun var, men hun var smart. Hun ønsket å lese meg som en blindeskriftbok. Og det gjorde hun, sier Faithfull, som også gir forklaringen:

 

- Det er en vampyrgreie. Nå ser jeg bilder av henne med en gutt som ser ut som Mick Jagger, og hun som ser ut som meg. Så det var en grunn - hun tok det som et av hennes oppdrag å «gjøre meg», sier Faithfull i et stort intervju med The Times.

 

Faithfull har også meninger om dopbruken til dagens artister - sammenlignet med 60- og 70-tallets stjerner. Hun mener musikere som Pete Doherty har «misforstått», og ikke presterer stor musikk samtidig «med alle de andre greiene». Selv hang hun sammen med Jagger og Keith Richards i Rolling Stones, som ikke sa nei takk til narkotika, men som likevel laget klassikeralbum. Faithfull selv laget plate da hun var hjemløs.

 

- Vi ønsket først og fremst å lage musikk. Særlig Keith Richards. Dopet var bare en måte å takle ting på.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews