Dohertys dagbok sluppet ut

(12.11.2007, sist oppdatert 12.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Pete Doherty er vettskremt og tror han vil dø eller bli gal dersom han ikke klarer å kutte ut crack og kokain. Det avslører dagboknotatene som han skrev da han var til avrusning sist.

Doprockeren øste ut av seg på papiret, og beskrev hvordan dopet hadde ødelagt livet hans og ødelagt forholdet til sønnen på fire år.

 

- Hadde jeg ikke vært kjemisk avhengig, ville livet mitt vært ekstremt håndterbart. Ikke fengsel, ikke rehabiliteringsopphold, normalt fungerende vennskap og forhold og en lukrativ, respektabel karriere. Jeg ville eid et hus, hatt førerkort og et bedre rykte, skriver Doherty i dagboken, som en venn av ham har lekket til avisen The Sun.

 

Vennen mente at disse dagboknotatene måtte offentliggjøres for å minne Doherty om hvor oppsatt han var på å bli rusfri. Doherty sjokkerte alle, også vennene sine, da han satte en sprøyte heroin i armen i forrige uke, rett etter at han påsto han ville holde seg nykter. Hendelsen ble filmet, og skapte stor ståhei.

 

Til avisen sier Dohertys venn: - Han trenger virkelig hjelp. Pete ønsker desperat å få orden på seg selv, men klarer ikke å gi opp dopet.

 

Dohertys egne ord lyder: - Kutter jeg ikke ut dopet, særlig crack og heroin, vil jeg sannsynligvis enten dø, gå konk, bli gal eller ende opp permanent på institusjon. Jeg er på strake veien mot alle fire.

 

Før helgen var Doherty støttende til stede for en annen dopbrukende musiker, Amy Winehouse. Sjokkrockeren dukket opp på publikumsgalleriet i rettssalen da Amy fortvilet måtte se at ektemann Blake Fielder-Civil bli sendt i fengsel.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews