Doherty ute av fengsel

(06.05.2008, sist oppdatert 06.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Pete Doherty vandret ut av fengselsportene tirsdag morgen etter å ha sonet bare 29 dager, og sa til fremmøtt presse at han gledet seg til å treffe kattene sine - og til å drikke rom og cola.

Rockestjernen ble sendt til fengsel for 14 uker for overtramp på prøvetidsbestemmelsene, men slapp altså ut etter under en måned. Dermed er han og resten av Babyshambles klar for å spille både på Glastonbury og Hove-festivalen i juni.

 

Doherty måtte imidlertid utsette konserten han skulle holdt i Royal Albert Hall, som ville vært hans største soloopptreden hittil.

 

Klokken litt over sju tirsdag morgen spaserte han ut av Wormwood Scrubs-fengselet i London, iført dress og slips og med en bag over skulderen.

 

Han viste frem et sertifikat som bekreftet at han hadde klart en narkotikatest under soningen. Tabloidavisene har skrevet at Doherty har røyket heroin bak murene, selv om han fikk metadon.

 

Det var i oktober i fjor at Doherty fikk en betinget dom for å ha vært i besittelse av crack kokain, heroin, ketamin og cannabis. Fordi han fortsatte å bruke dop og ikke dukket opp i retten for å vise sine fremskritt, eller fulgte det idømte rehabiliteringsprogrammet, så bestemte til slutt dommeren seg for å bure ham inne.

(©NTB)

 

 


Les alt om Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews