Doherty stiller opp for Fielder-Civil

(28.12.2007, sist oppdatert 28.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den mye omtalte ektemannen til Amy Winehouse får full støtte fra en annen problemforfulgt brite, Pete Doherty.

Winehouse-ektemannen sitter i Londons Pentonville fengsel, mistenkt for å ha forsøkt å bestikke en mann han er anmeldt for å ha gitt en solid omgang juling. Fielder-Civil skal ifølge politiet ha vært med på å banke opp en pubeier, for deretter å ha forsøkt å betale ham til taushet. Nå sitter han bak lås og slå, og venter på at høringene i saken skal ta til på nyåret.

 

Ifølge The Sun har Fielder-Civil nå skrevet til skandalerockeren Pete Doherty, for å få råd og støtte. En venn av Fielder-Civil sier til den britiske tabloiden: - Blake føler seg veldig sårbar. Han har mottatt trusler i fengselet, og frykter også at venner av Amy prøver å sverte ham mens han sitter inne. Han har spurt om Pete kan ta vare på henne - og stå opp for ham dersom noen baksnakker ham. Pete er svak for Blake og har lovet ham å gjøre sitt beste.

 

Også Amy Winehouse og Pete Doherty har sitt å stri med i julehøytiden. Nylig ble det kjent at soulstjernen Amy Winehouse må møte i Gulating lagmannsrett i Norge 29. februar for å forklare seg om sin bergenske narkobot. Samtidig blåser det friskt rundt Babyshambles-stjernen Pete Doherty. Han blir beskyldt for å ha stjålet noen linjer til låten «Baddie?s Boogie». Linjene skal han ha tatt fra låten «Stiff With A Quiff», skrevet av pønkpoeten Nick Toczeks - kjent fra 80-talls punkbandet Britanarchists.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews