Doherty skal springe maraton

(18.12.2007, sist oppdatert 18.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Pete Doherty skal angivelig ligge i hardtrening fordi han ønsker å delta under neste London-maraton.

Kilder den britiske tabloidavisen Mirror har vært i kontakt med, hevder hardnakket at den britiske skandalerockeren trener seg opp foran det kommende maratonløpet.

 

Dersom dette stemmer, skal han løpe hele 42 kilometer og det er hans nye venn, radiosjefen Ralph Bernard, som har fått Babyshambles-frontmannen til å bli bitt av treningsbasillen.

 

- Ralph banket på døra til Pete her en dag, og de la ut på en joggetur. Til tross for sin dårlige form, syntes Pete det var moro - og siden har han jevnlig vært ute og løpt. Joggingen har faktisk gått så bra at Ralph, som selv pleier å løpe maraton, foreslo for Pete at han også burde prøve seg, sier en kilde til avisa.

 

En talsperson for den 28 år gamle sangeren bekrefter til tabloiden at det er «en viss sannhet i ryktene».

 

- Han synes løping er en bra måte å komme i form på. Han gikk opp i vekt under tiden på rehab, og begynner å se bra ut. Han vet folk kommer til å bli overrasket over hans nye, sunne livsstil, men han vil virkelig begynne på nytt.

 

Søndag 13. april 2008 er D-dagen for Dohertys maratonløp. Det vil si at rockeren har nesten fire måneder på seg til å komme seg i form.

(©NTB)

 


Les alt om Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews