Doherty og en sprøyte funnet på flytoalettet

(08.06.2009, sist oppdatert 08.06.2009) Utskrift  Del på Facebook

Pete Doherty sies å være tatt med dop igjen - denne gangen om bord på et fly.

Nærmere bestemt på flytoalettet, der han ble funnet sittende sammensunket av kabinpersonellet da flyet skulle gå inn for landing, og han fortsatt var der etter et 25 minutters besøk.

 

De fant også en sprøyte, kunne de andre passasjerene opplyse. Doherty ble fulgt tilbake til setet sitt, og så ifølge Sunday Mails øyenvitnekilder ut til å være «påvirket». Kapteinen om bord kontaktet politiet, som møtte opp ved ankomst. Hendelsen bekreftes av en talsperson for flyselskapet British Airways, som sier:

 

«Sveitsisk politi møtte flyet fra London til Genève, og en mann ble pågrepet».

 

En politikilde i Sveits sier at Doherty ble sluppet ut etter å ha blitt bøtelagt, slik at han kunne gjennomføre sin planlagte konsert på Neuchatel Open Air-festivalen i Sveits. Dohertys pressetalsmann avslår å kommentere hendelsen, som skal ha skjedd fredag. Lørdag var Doherty tilbake i hjemlandet og spilte en konsert i Camden.

 

Pete Doherty har den siste tiden vært tilbake der det er musikken han lager, som får omtale - etter flere år hvor han har vært mest kjent som «doprockeren». I sommer skal han også opptre i Norge, nærmere bestemt på Storåsfestivalen 1. august.

(©NTB)

 


Les alt om Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.190 sec - 1 pageviews