Doherty i biltrøbbel

(12.03.2010, sist oppdatert 12.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Pete Doherty havner visst ofte i trøbbel - nå også indirekte, etter at manageren hans kjørte ned en fotgjenger som ble hardt skadd.

Doherty hadde nemlig lånt ut bilen sin, en Daimler, til sin manager Andrew Boyd, men uten at forsikringene var i orden. Det viste seg også at Boyd ikke hadde gyldig førerkort.

 

Fordi Doherty var så slepphendt med hvem han lånte ut bilen til, får han selv forbud mot å sette seg bak rattet de neste 12 månedene, avgjorde retten i Lowestoft i Suffolk denne uken. Han må også betale en bot på 500 pund.

 

Det var i Suffolk at Dohertys manager kjørte ned en fotgjenger, og deretter unnlot å stoppe på ulykkesstedet. Fotgjengeren fikk hjerneskader og havnet i koma. Boyd, som verken hadde forsikring eller førerkort, hadde sin fire år gamle sønn i baksetet. Nå må han sone 12 måneder i fengsel, skriver BBC.

 

Dohertys advokat hevder at musikeren trodde alt var i orden. For øvrig har ikke Pete Doherty selv bruk for bilen for tiden:

 

I desember ble han nemlig fratatt førerkortet i 18 måneder etter at han hadde kjørt uaktsomt - og i fylla. De to dommene vil løpe samtidig, så om halvannet år kan Doherty søke om å få igjen lappen.

(©NTB)

 


Les alt om Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews