Doherty går til filmen - spiller dandy

(17.12.2010, sist oppdatert 17.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Pete Doherty tar dansetimer for å forberede seg til sin spillefilmdebut, der han har den mannlige hovedrollen.

Den britiske trøbbelrockeren har fått en rolle i den franske filmen «Confession d‘un Enfant du Siecle», der også Charlotte Gainsbourg står på rollelisten.

 

Filmen handler om livet til Alfred de Musset (1810-1857), som regnes blant de fremste franske romantiske forfatterne. Filmen har fått navn etter boken han skrev, der tittelen betyr «Et barn av århundredets bekjennelser». Til The Sun sier Doherty at det dreier seg om «et kjærlighetstriangel» og at det «blir ganske intenst og romantisk».

 

- Min rollefigur må fremvise naturlig eleganse og holdning, slik det var forventet av en ung aristokrat og dandy i 1830-tallets franske samfunn, forklarer Doherty på sin egen blogg. Han røper at han hadde tenkt å filme dansetimen, men at det ikke virket passende.

 

- Læreren var akkurat som jeg hadde forestilt meg; rakrygget, pisk i hånden og en brutal perfeksjonist. For en dag! Ok, og 1-2-3-4-5-6 1-2-3-4-5-6, skriver Doherty. Innspillingen starter 27. desember, og han røper at han har sin tvil om fremgangen han vil gjøre på dansegulvet til da:

 

- Jeg håper de har lagt inn rom for å bruke litt overtid på maskeballet og valsesekvensene, skriver han.

(©NTB)

 


Les alt om Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews