Doherty får ikke drikke på bussen

(26.11.2007, sist oppdatert 26.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Babyshambles har laget strikte regler for å være sikre på at frontmann Pete Doherty møter edru på spillejobb - det er nemlig alkoholforbud på bandets turnébuss.

Riktignok er det Doherty selv som kom med forslaget for å holde seg selv på matta, så nå må de andre bandmedlemmene gjemme ølen under hodeputen.

 

- Han insisterte på det. Jeg trodde først det var en fleip, men det er sant. Jeg tror det er typisk for Peters besluttsomhet når det gjelder å få orden på seg selv, sier bassist i Babyshambles, Drew McConnell, til NME.

 

McConnell forteller videre at Pete Doherty for tiden «har det virkelig bra», og takker i samme slengen også Babyshambles-fansen for deres støtte.

 

- Vi ønsker liksom å takke alle for deres tålmodighet med ham. Vi vet hva vi er kapable til som band, og det er opp til oss å bevise det på denne turneen. Håpet er lysegrønt, vet du, sier bassisten til nettstedet.

(©NTB)

 


Les alt om Pete Doherty!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.334 sec - 1 pageviews