Stående applaus for utringet Penélope Cruz

(20.05.2009, sist oppdatert 20.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Penélope Cruz skapte sus på den røde løperen i Cannes da hun stilte opp i dypt utringet kjole - trass i at hun så vidt var på beina etter en matforgiftning.

Cruz forklarte til pressen at hun har hatt en tøff reiserute de siste ukene, som kan ha medvirket til sykdommen: - Det er antagelig noe jeg spiste, men jeg er ikke sikker på hva som er årsaken.

 

Legen satte henne på antibiotika og beordret en tidlig kveld tidligere i uken, og dermed kom hun seg så vidt det var på beina igjen.

 

To dager på rad møtte Penélope Cruz opp på den røde løperen - iført feiende flotte kjoler, den ene så utringet at hun måtte heise opp kjolelivet flere ganger under fotosessionen for ikke å vise for mye, melder Daily Mail.

 

Den spanske skjønnheten er i Cannes for å promotere sine nye filmer «Broken Embraces», regissert av Pedro Almodóvar, og «Nine», der Rob Marshall har regi.

 

- Hun var så skuffet fordi hun ønsket å nyte festivalen. Ingen ønsker å miste sitt Cannes-øyeblikk, sier en kilde til US Weekly. Men ting kan tyde på at Cruz likevel fikk sitt: Hun fikk stående applaus da hun kom inn til den første filmvisningen.

(©NTB)

 

 


Les alt om Penélope Cruz!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews