Spiller den onde i den nye Bond-filmen

(22.10.2012, sist oppdatert 22.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Som liten så han Sean Connery spille James Bond i Bond-filmene. Men Javier Bardem drømte aldri om at han en dag selv skulle spille mot selveste mesteragent 007.

Det er en stund siden Bond måtte ta seg av en skikkelig grusom skurk. Men det må han i nye «Skyfall», der den spanske skuespilleren Javier Bardem spiller skurken Raoul Silva.

 

- Jeg er en stor fan av James Bond-fortellingene, så jeg var veldig åpen for ideen, sier Bardem til The Sun om rollevalget.

 

- Da jeg var liten så jeg sammen med min far Connery som James Bond. Hvem i all verden ville trodd at jeg skulle være med i en av de filmene?

 

Bardem har tidligere vist at det å spille den onde, er noe han har dreisen på. Han vant Oscar for innsatsen da han spilte den psykopatiske leiemorderen Anton Chigurh i filmen «No Country For Old Men».

 

Privat er Bardem langt fra lik rollen han har i «Skyfall». Han er gift med skuespilleren Penélope Cruz, og sier at han aldri har vært så lykkelig som etter at han giftet seg med henne.

 

- Jeg puster og omgis av fred. jeg takker virkelig hvem det måtte være der oppe som ga meg muligheten til å være elsket, uttalte han nylig i et intervju med bladet GQ.

(©NTB)

 


Les alt om Penélope Cruz!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews