Scarlett har divanykker, droppet Cannes

(20.05.2008, sist oppdatert 20.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Scarlett Johansson skal ha droppet premieren på Woody Allens nye film «Vicky Cristina Barcelona» i Cannes fordi hun ikke fikk oppfylt divaønskene sine.

Scarlett, som sammen med Penélope Cruz har hovedrollene i filmen, var forventet å dukke opp på den røde løperen i Cannes lørdag - men kom aldri.

 

Ifølge IMDb.com ryktes det at de franske sjefene for filmselskapet Warner Bros., som distribuerer Allens film, skal ha sagt nei til Scarletts ekstravagante stjernekrav.

 

Blant annet skal Scarlett Johansson ha krevd å få en makeupartist til 40.000 kroner dagen, og sagt nei til å bo på samme eksklusive Cannes-hotell som regissør Allen og medspiller Cruz - og krevd å få en suite på et hotell mange kilometer unna.

 

- Selv om Woody er svært glad i Scarlett, var han litt oppgitt over at hun ikke spilte på lag, sier en kilde til Daily Mail.

 

Dermed fikk flotte Penélope Cruz stråle alene på den røde løperen under Cannes-premieren, og ble flittig fotografert i sin vakre, hvite kjole.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews