Søt musikk mellom Cruz og Bardem

(11.10.2007, sist oppdatert 11.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Søt musikk oppsto mellom de spanske filmstjernene Penélope Cruz (33) og Javier Bardem (38) under innspillingen av Woody Allens siste film.

Cruz og Bardem har lenge vært venner, men nå har vennskapet altså utviklet seg til noe mer, ifølge det spanske magasinet Hola.

 

Bladet har trykt bilder av Cruz i en svart bikini ved siden av Bardem i matchende badebukse mens de var på ferie i Maldivene. De to pryder forsiden av Holas siste utgave som ble publisert torsdag.

 

De to spilte kjærester i komedien «Jamon, Jamon» (1992) og er Spanias mest kjente skuespillere.Allens siste film, som foreløpig bare har arbeidstittelen «Summer Project», beskriver en romantisk intrige mellom en maler, hans ekskjæreste og to amerikanske turister.

 

Cruz har tidligere hatt følge med de amerikanske skuespillerne Tom Cruise og Matthew McConaughey.

 

Bardem ble nominert for en Oscar for sin rolle i «Before Night Falls» (2000), mens Cruz ble nominert for sin rolle i Pedro Almodovars «Volver» (2006).

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.225 sec - 1 pageviews