Prince sang bare for Penelope

(28.06.2007, sist oppdatert 28.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Penélope Cruz fikk seg en hyggelig overraskelse da hun sist helg overvar en intimkonsert med Prince i Hollywood Roosevelt Hotel.

Artisten var ikke snauere enn at han fremførte en sang bare for den spanske filmstjernen.

 

Da Prince fikk øye på Penelope i en losje nær scenen i The Blossom Room, slo han seg like godt sammen med henne og hennes selskap og spilte en ny sang mens han satt ved siden av Cruz.

 

Gjester hevder også at Prince takket ja til å fremføre sin sang «Nothing Compares 2 U» som ekstranummer etter ønske fra skuespilleren.

 

- Penelope var i himmelen. Hun sang med, med lukkede øyne, sier en av tilskuerne.

 

Cruz var ikke den eneste kjendisen som dukket opp for å få med seg konserten til Prince, som var den første av flere i sommer ved hotellet. Sean «Diddy» Combs, rap-paret Nas og Kelis og skuespillerne Hilary Swank og Topher Grace ble også observert blant publikum.

(©NTB)

 


Les alt om Diddy og Penélope Cruz!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.202 sec - 1 pageviews