Penélope Cruz kaster seg på designtrenden

(25.10.2012, sist oppdatert 25.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Nå har også Penélope Cruz utformet sitt eget produkt. Sammen med sin søster Monica har den spanske skuespilleren designet en kolleksjon av undertøy.

Det har lenge vært en trend at kjendiser også er med på å designe egne kolleksjoner av alt fra serviser til klesplagg. Nå er også Cruz på den ballen.

 

Kolleksjonen med undertøy skal lages i 15 forskjellige mønstre for produsenten Agent Provocateur og består av alt fra truser til korsetter og ulike behåer. Penelope sier: «Det er så spennende for Monica og meg å være med på dette nye eventyret. Vi har alltid vært store fans av Agent Provocateur, og vi ser begge fram til dette langsiktige samarbeidet. Vi føler oss utrolig stolte av å være en del av dette flotte laget».

 

Søstrene skal ha vært skikkelig involvert i alle aspektene ved utformingen av den nye kolleksjonen som blir lansert i august neste år. Hva det fasjonable undertøyet vil koste, sier imidlertid ikke artikkelen på det britiske nettstedet femalefirst noe om.

(©NTB)

 

Penélope Cruz

 


Les alt om Penélope Cruz!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews