Penélope Cruz gikk til sengs med Oscar

(25.02.2009, sist oppdatert 25.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Penélope Cruz sover med sin Oscar-statuett.

Den spanske stjernen fikk prisen for beste kvinnelige birolle for sitt spill i «Vicky Christina Barcelona» på søndag - og var så henrykt at hun tok med seg den berømte gylne statuetten til sengs.

 

- Da de ga den til meg gråt jeg i 20 minutter. Jeg kunne ikke se på den - er det sant, eller bare en eller annen ting vennene mine hadde gitt til meg? Denne morgenen våknet jeg opp med den samme følelsen. Men hadde lagt Oscar-statuetten i sengen min, på den andre puta, jeg så dit - og der lå den!, fortalte Penelope til den amerikanske TV-programlederen Oprah Winfrey.

 

Penelopes venner og familie hadde alle skrevet bokstaven «P» på pannen for å vise henne støtte under utdelingen.

 

- Jeg vokste opp på et sted som heter Alcobendas, der dette ikke var en veldig realistisk drøm, sa Cruz i sin takketale.

 

Borgermesteren i hennes hjemby, en forstad til Madrid, har nå sagt at han kommer til å kalle opp en gate etter henne.

 

Penélope Cruz, som er den første spanske kvinnelige Oscar-vinneren, feiret prisen med å feste til halv seks på morgenkvisten.

 

Med denne prisen følger Cruz i fotsporene til sin kjæreste Javier Bedem, som i fjor ble den første spanske mannlige Oscar-vinneren.

 

Javier Bedem var ikke til stede under Oscar-utdelingen på søndag fordi han drev med innspillingen av sin nye film «Beautiful».

(©NTB)

 

sover med sin Oscar-statuett. Den spanske stjernen fikk prisen for beste kvinnelige birolle for sitt spill i «Vicky Christina Barcelona» på søndag og var så henrykt at hun tok med seg den berømte gylne statuetten til sengs. Foto: AP

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews