Penélope Cruz elsker sin Oscar

(28.01.2010, sist oppdatert 28.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Penélope Cruz sier at å vinne en Oscar var som å få verdens beste leketøy.

Skuespilleren vant den gylne statuetten i fjor for beste kvinnelige birolle i Woody Allens film «Vicky Cristina Barcelona» og sier at det var det lykkeligste øyeblikket i hennes liv.

 

Hun viser stolt fram prisen når hun har besøk hjemme og har til og med tatt med Oscar-statuetten til stranda.

 

- Min Oscar bor i huset mitt, men figuren bytter rom hele tiden. Jeg setter den på forskjellige steder for å finne ut hvor den passer best. Jeg tok den til og med ned til stranda en dag. Det er som å være fem år gammel og endelig få den leken du har ønsket deg, sier hun til magasinet Stylist.

 

Siden hun vant prisen sier den 35 år gammel skuespilleren at hun ikke føler noe ekstra press når hun spiller inn filmer fordi hun alltid har arbeidet hardt.

 

- Jeg har alltid følt at det er press på meg og vært usikker mange ganger, så det endrer seg ikke, og det ønsker jeg heller ikke. Jeg vil ikke gå til en filminnspilling og føle meg for trygg. Jeg har arbeidet i så mange år og følt mye respekt og sunn frykt for arbeidet mitt og jeg ønsker ikke å endre det nå, sier Cruz som skal være forlovet med sin landsmann og kollega Javier Bardem.

(©NTB)

 

elsker sin Oscar og lar den vandre fra rom til rom - for å se hvor den passer best. Foto: AP

 


Les alt om Penélope Cruz!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews