Penélope Cruz blir blondine

(14.05.2008, sist oppdatert 14.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den spanske filmstjernen Penélope Cruz har nok en gang slått seg i lag med sin landsmann, regissøren Pedro Almodóvar, for å lage film.

I den nye produksjonen, som har tittelen «Los Abrazos Rotos» («Knekte blomster»), får vi se brunetten Cruz som blondine i en rolle som en skuespiller som strever for tilværelsen i utkant-Spania der hun blir forfulgt av en skruppelløs finansmann.

 

Hun var også blond i Ted Demmes film «Blow» fra 2000 der hun spilte Mirtha Jung, i filmen gift med Johnny Depp som hadde hovedrollen som George Jung.

 

Opptakene av den nye Almoldovar-filmen begynte i Madrid i helgen.

 

- Jeg vet ikke om filmen blir noe bra, men for meg er det viktigste at jeg synes det er spennende, sa regissøren da han presenterte filmen i Madrid sist fredag.

 

Cruz og Almodovar jobbet sammen på den populære og kritikerroste produksjonen «Å vende tilbake» som ga Cruz en britisk Bafta-pris for beste kvinnelige hovedrolle. Filmen ble også nominert til en Oscar.

 

Pedro Almodóvar er kjent for sine melodramatiske komedier og tragedier som «Bind meg, elsk meg!» og «Alt om min mor».

(©NTB)

 


Les alt om Penélope Cruz!


Kommentarer fra brukere


alvarez
15.05.2008 14:08
que genial!! me alegro mucho a ver esa peli, d seguro q sea super!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews