Orlando Bloom elsker nettflørting

(10.05.2007, sist oppdatert 10.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Han har datet Kate Bosworth, Kirsten Dunst og Penélope Cruz. Men kanskje er Orlando Bloom (30) lei av stjerner? Nå søker han etter en ny flamme - på internett.

Orlando Bloom tror ifølge et nytt intervju at det er mulig å finne den store kjærligheten på internett. Der kan han nemlig være anonym og få kontakt med damer som ikke vil date ham bare fordi han er en stor stjerne. Til Daily Star sier «Ringenes Herre» og «Pirates of the Caribbean»-kjekkasen:

 

- Noen ganger er det vanskelig å vite om jentene liker meg eller fyren de har sett på film. På nettet kan jeg lære dem å kjenne i forkledning.

 

Han benytter seg derfor av en venns navn og foto på nettsiden facebook.com, melder Female First.

 

Bloom avslørte nylig at han er ivrig etter å finne sin drømmekvinne og skape en familie. I fjor avsluttet han et fire år langt forhold med skuespilleren Kate Bosworth, kjent fra blant annet «Superman Returns».

 

- Jeg ønsker meg et vanlig familieliv, med en partner og barn. Det er hva det handler om, ikke sant? Jeg har hatt et sinnssykt liv på mange måter, og jeg innser nå at jeg vil ha noen å dele det med, sier han videre ifølge Female First.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews