- Livet går videre

(14.02.2011, sist oppdatert 14.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Tony Parker snakker ut om skilsmissen fra Eva Longoria med en fransk radiostasjon.

- Det var hardt, men livet går videre. Jeg har lært at livet er fullt av erfaringer, og at du lærer av feilene. Og fortsetter videre, sa han.

 

Riktignok sa han ikke noe mer om sin angivelige utroskap. Parker og Longoria gikk hver til sitt etter at hun fant hundrevis av tekstmeldinger sendt mellom ektemannen og Erin Barry, konen til en av hans lagkamerater. På det tidspunktet insisterte Parker på at han ikke hadde vært utro.

 

- Ingen er perfekt. Det er ikke lett, sier han nå til radiostasjonen.

 

Skilsmissen mellom «Frustrerte fruer»-stjernen og basketspilleren trådte i offisielt i kraft 28. januar i år.

 

Også Eva Longoria er på vei videre i livet. I forrige uke tvitret hun om at det var «vanskelig å starte på nytt. Men livet fortsetter. Jeg ber for styrke, mot og visdom på min nye reise».

 

Hun later til å ha sett seg ut en reisekamerat også: I januar ble hun i følge New York Daily News observert flere ganger sammen med Eduardo Cruz, bror til Penélope Cruz.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews