Krympet magen til Cruz

(15.09.2010, sist oppdatert 15.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

I de scenene Penélope Cruz spiller i «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides» er opptakene endret for å skjule hennes voksende mage.

Den spanske skuespilleren kunne tidligere i uka fortelle at hun er fire og en halv måned på vei med sitt første barn som hun venter sammen med sin mann Javier Bardem.

 

- Filmselskapet var i utgangspunktet bekymret for om de klarte å tilpasse hennes rolle som Svartskjeggs datter i filmen før magen ble for fremtredende, men valgte å presse noen av scenene sammen for å få det til å fungere, sier en kilde til LifeandStylemag.com.

 

Den 36 år gamle skuespilleren skal være på vei til London der opptakene av de siste scenene finner sted før innspillingen avsluttes senere denne måneden.

 

Selv om lite er kjent om Penelopes rolle som Angelica, er det på det rene at hun har en romanse med Johnny Depps karakter kaptein Jack Sparrow.

 

Det er også ventet at hun må spille inn noen actionscener og klatre i tau. Det er hun ikke fremmed for siden hun var med i lignende scener i «Nine», selv om hun fikk brannskader av tauene og skrubbsår.

 

- Jeg danset i mørket med en lyskaster vendt mot meg, så jeg måtte være veldig oppmerksom og fokusert. Det var andre ting å tenke på, så jeg hadde ikke noen smerter når jeg danset - jeg ba bare om at jeg ikke skulle falle! Men på den siste opptaksdagen kunne jeg ikke stoppe å gråte fordi jeg hadde tatt dansetimer og øvd så mye i så mange måneder. Jeg hadde blitt avhengig av det!

(©NTB)

 

 


Les alt om Penélope Cruz!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews