Johnny Depp ble babysyk

(09.05.2011, sist oppdatert 09.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Etter å ha tilbrakt tid sammen med Penélope Cruz, først da hun var gravid og så sammen med henne og babyen, medgir Johnny Depp at han ble babysyk.

- Det var flott å se de tre sammen. Det er bare bedårende og det får deg til å lengte voldsomt etter flere barn, sier Depp til Daily Mirror.

 

Han spilte mot Cruz i fjerde piratfilm ut, «Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides». Hun var gravid under deler av innspillingen, og i januar ble sønnen hun har med ektemann Javier Bardem født.

 

Da møttes Depp og Cruz med familie igjen, og det fikk tankene i spinn hos Depp - som har vært sammen med Vanessa Paradis i mange år.

 

- Å se nybakte foreldre med deres lille engel bringer helt klart tilbake minnene. Du begynner å tenke «Åh, jeg ville likt å ha en slik en til». Men jeg vet ikke helt, to er ganske greit, sier Depp. Som har barna Lily-Rose (12) og Jack (9) med Vanessa Paradis.

(©NTB)

 


Les alt om Penélope Cruz!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews