Javier skal ha fridd til Penelope

(10.04.2008, sist oppdatert 10.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Javier Bardem og Penélope Cruz kan bli neste kjendispar ut som gifter seg.

Bardem - kjent som den usigelig onde skurken med skikkelig dårlig frisyre i Coen-brødrenes «No Country For Old Men» - skal ha fridd til Penelope Cruz da de nylig var på romantisk ferie i Frankrike.

 

De to spanjolene med Hollywood-suksess har kjent hverandre lenge, og spilte sammen i Pedro Almodovars 1992-film «Skinke, skinke». Men kanskje var det da de på ny spilte i samme film, Woody Allens kommende nye film «Vicky Cristina Barcelona» at de fant hverandre for alvor?

 

I oktober i fjor ble nemlig romansen deres oppdaget, da de holdt hverandre i hånden i det de trodde var et ubevoktet øyeblikk på filmfestivalen i New York, og kysset og holdt rundt hverandre.

 

Ifølge kildene til National Enquirer var det mamma Pilar, selv skuespiller og Javiers «date» under Oscar-utdelingen der han mottok sin pris for beste birolle, som ga sønnen et dytt. Hun skal ha tatt sønnen til side og foreslått at han tok skrittet fullt ut.

 

Nå skal de ifølge ulike nyhetskanaler være i ferd med å planlegge bryllupet sitt, meldes det.

(©NTB)

 

 


Les alt om Penélope Cruz!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews