Hevder Longoria har ny romanse

(04.02.2011, sist oppdatert 04.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Ikke lenge etter bruddet med ektemannen Tony Parker, ryktes det nå at den suksessrike skuespilleren Eva Longoria har en ny romanse på gang.

Hun skal ha innledet en flørt med broren til skuespillerkollega Penélope Cruz, melder hollyscoop.com.

 

«Skilsmissen var et faktum for sekunder siden, og nå har hun allerede involvert seg i et nytt forhold - med Penélope Cruz sin bror, Eduardo Cruz», heter det på sladrenettstedet.

 

Kilder sier at forholdet er hett - og at hun allerede har tatt Cruz med seg hjem. Ifølge People la de ikke skjul på sin begeistring for hverandre da de var ute på byen i Los Angeles sist uke.

 

- Eva og Eduardo ser ut til å ha det veldig bra sammen, sier en kilde - som mener Longoria ser lykkeligere ut enn på lenge.

 

Også på TV-settet til «Frustrerte fruer» skal hun ha funnet gnisten igjen.

 

- Eva har absolutt gått videre etter det triste skilsmissedramaet. Den siste tiden har hun vært gladere og mer fokusert på settet, sier en kilde i produksjonen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews