Hartnett på vift

(01.06.2007, sist oppdatert 01.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Josh Hartnett er blitt koblet sammen med kollega Penélope Cruz, men ble tidligere i uka sett sammen med en ukjent blondine i Snitch Bar i New York.

Den ukjente kvinnen viste seg fram i lårhøye, svarte lærstøvler og hvite hotpants og ga det mannlige klientellet kink i nakken.

 

- Hun satt på fanget hans mens han kjederøykte, sier en av gjestene til avisa New York Daily News.

 

Hartnett har den siste tiden vært en gjenganger i festmiljøet i New York. I nattklubben Beatrice Inn hang buksa til 28-åringen i forrige uke så langt ned at de andre på dansegulvet fikk et godt glimt av baken hans.

 

- En av gjestene sa til Josh at han viste fram ganske mye naken hud, men han var helt avslappet og svarte: «Det er OK, jeg går aldri med undertøy», sier en av gjestene.

 

Etter at han brøt med Scarlett Johansson i november i fjor, har Hartnett vært sammen med den brasilianske supermodellen Gisele Bundchen og vært på romantisk ferie i Karibia med Cruz.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews