Hamburgerdronningen Sharon Stone

(10.01.2010, sist oppdatert 10.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Sharon Stone er besatt av hamburgere.

Hun sier at hun kjemper for å legge på seg fordi hun er så aktiv.

 

- Jeg er ikke en av dem som kan overleve på salat. Jeg elsker store kjøttmiddager og er helt vill etter å finne den perfekte hamburgeren. De lager en her i Los Angeles i Tower Bar som serveres i engelske muffins med aurgula-salat og brie, pommes frites og trøffelolje. Da er jeg i himmelen, sier hun til magasinet Tattler.

 

Bortsett fra å spise mye for ikke å bli for tynn, sørger den 51 år gamle stjernen - som har adoptert barna Roan (9), Laird (4) og Quinn (3) - for å trene jevnlig for å holde seg i form.

 

- Jeg trener med pilates. Jeg sykler, jeg padler i kano, jeg går turer. Jeg prøver å ta trappene mer enn heisen og jeg løper etter barna mine.

 

Sharon Stone er ikke den eneste filmstjernen som elsker kaloririk mat. Penélope Cruz kunne nylig fortelle at hun spiser snackmat hver uke og tok seg også en jafs før hun vant Oscar for beste kvinnelige birolle i «Vicky Cristina Barcelona» i fjor.

 

- Jeg spiste en In-N-Out-hamburger og så gikk jeg opp den røde løperen. Hva er så spesielt med det? Jeg gjør det kanskje en gang i uka eller annenhver uke. Det er noe jeg unner meg selv. Jeg liker å spise en Double-Double med pommes frites.

 

Under sitt andre svangerskap, sørget Nicole Richie - som har den 23 måneder gamle datteren Harlow og den tre måneder gamle sønnen Sparrow med Good Charlotte-rockeren Joel Madden - at han jevnlig tok sene kveldsturer ut for å kjøpe hamburgere til henne.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.187 sec - 1 pageviews