Gyllenhaal og McConaughey hete ungkarer

(14.06.2007, sist oppdatert 14.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Skuespillerne Jake Gyllenhaal og Matthew McConaughey er blitt kåret til verdens mest ettertraktede ungkarer for andre året på rad.

Til tross for at «Zodiac»-stjernen Jake skal ha noe på gang med kollega Reese Witherspoon, anser det amerikanske magasinet People ham fortsatt som singel og har satt ham opp på sin årlige liste.

 

Gyllenhaal dukket opp på listen i fjor etter han gjorde det slutt med sin skuespillerkjæreste Kirsten Dunst.

 

Også «Sahara»-skuespilleren McConaughey kom inn på listen i fjor etter at hans forhold til den spanske skuespilleren Penelope Cruz var historie.

 

Andre populære ungkarer som er med er Chris Evans, som spiller Johnny Storm i filmene om De fantastiske fire, American Idol-stjernen Blake Lewis samt Renee Zellwegers eksmann, countryartisten Kenny Chesney.

 

Kenny, som brøt med Renee etter bare fire måneders ekteskap, sa nylig at han nyter ungkarstilværelsen:

 

- Det eneste «bedraget» som ble begått var at jeg trodde jeg visste hvordan det var, at jeg virkelig fortsto hva det innebar å være gift, og det gjorde jeg rett og slett ikke.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews