- Filmromanse mellom Cruz og Depp

(22.03.2010, sist oppdatert 22.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Penélope Cruz skal være aktuell for rollen som elskerinnen til Johnny Depps karakter i den kommende «Pirates of the Caribbean»-filmen.

Det kommer til å gå hett for seg i «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides».

 

Det er klart for fjerde kapittel om sjøulkene og i februar ble det avslørt at også Penélope Cruz (35) skal hyre på produksjonen, der Johnny Depp (46) holder fortet som Jack Sparrow. Disse to skal stå for de hete scener, dersom vi skal tro filmens produsent Jerry Bruckheimer.

 

Han letter på sløret om den kommende filmromansen i den fjerde Pirates-filmen, og forteller at Cruz skal spille datteren til karakteren Blackbeard - spilt av Ian McShane.

 

- Hun er skurkens datter ... Og du kan forvente litt romantikk mellom kaptein Jack og Penelopes karakter. Hun bringer mye humor til settet med sin ildfullhet, sier han til MTV.

 

Det er ikke første gang Depp og Cruz møtes på filmlerretet. I 2001 spilte de et gift ektepar i filmen «Blow».

(©NTB)

 


Les alt om Penélope Cruz!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.385 sec - 1 pageviews