Dropper Woody Cannes og Venezia?

(24.02.2012, sist oppdatert 24.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ting kan tyde på at Woody Allens nye film «Nero Fiddled» verken får premiere under filmfestivalen i Cannes eller Venezia.

I stedet for å satse på røde løpere, later det til at filmselskapet kjører filmen rett inn i kinosalene, melder IndieWire. Premiere blir ifølge en twittermelding fra Exhibitor Relations 22. juni.

 

«Nero Fiddled» foregår i Roma og består av fire deler, to på engelsk, to angivelig på italiensk. Den har en rolleliste med navn som Alison Pill, Alec Baldwin, Roberto Benigni, Jesse Eisenberg, Greta Gerwig, Ornella Muti, Ellen Page, Judy Davis og Penélope Cruz.

 

Woody Allen har skrevet manus, og både regisserer - og spiller i - filmen. Opprinnelig het den «The Bop Decameron», men han valgte å skifte navn siden svært få hadde hørt om 1400-tallsverket «Dekameronen». «Nero Fiddled» henspiller i stedet til den romerske keiseren Nero, kjent for å ha spilt lyre mens Roma brant.

 

- Det er første gang jeg skifter en filmtittel siden jeg forandret «Anhedonia» i siste øyeblikk til «Annie Hall», sa Allen, som også er Oscar-aktuell med fjorårsfilmen «Midnight in Paris».

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews