Cruz og Bardem fikk sønn

(27.01.2011, sist oppdatert 27.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den spanske filmskjønnheten Penélope Cruz og ektemannen Javier Bardem har ønsket en sønn velkommen til verden.

Cruz og filmkollega Javier Bardem giftet seg sist sommer, og nå har familien fått et nytt tilskudd. De har fått en liten sønn, bekrefter talspersoner for paret ifølge Reuters.

 

- Penelope og Javier ønsket velkommen sin første sønn for noen dager siden. Foreldre og barn har det fint, heter det i en offisiell uttalelse fra talspersonene.

 

Gutten er det første barnet for Cruz (36). Talskvinnen sier ikke hvor fødselen fant sted, men spanske medier mener at barnet kom til verden på et sykehus i Los Angeles.

 

Bardem (41) ble for øvrig Oscar-nominert for tredje gang tirsdag for rollen i Alejandro Gonzalez Inarritu sin film «Biutiful». Skuespilleren tok hjem Oscar i kategorien beste mannlige birolle etter innsatsen i Coen-brødrenes «No Country for Old Men» (2007). Cruz kan også bidra med en Oscar på peishylla, etter rollen i Woody Allens «Vicky Cristina Barcelona» (2008).

 

Paret har kjent hverandre i 20 år men ryktene om en romanse dukket først opp etter at de jobbet sammen i filmen «Vicky Cristina Barcelona» - hvor også Bardem hadde en rolle.

(©NTB)

 


Les alt om Penélope Cruz!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.214 sec - 1 pageviews