Cruise til sak mot forfatter

(07.01.2008, sist oppdatert 07.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

En ny bok fremstiller Tom Cruise (45) som en kontrollerende og farlig person. Nå slår filmstjernen tilbake.

Skuespilleren går til sak mot forfatteren og forlaget bak en ny biografi, kalt «Tom Cruise - an unauthorised biography». Boka skal etter planen utgis 15. januar.

 

Mannen bak boka heter Andrew Morton. Han er også kjent for en omdiskutert, uautorisert biografi om avdøde prinsesse Diana.

 

I boka om Cruise påstår Morton at stjernens liv i stor grad handler om hans tilhørighet i scientologikirken. Han hevder videre at det var scientologikirken som splittet ekteskapet mellom Tom Cruise og Nicole Kidman som er katolikk. Også forholdet til Penelope Cruz skal ha røket på grunn av trosforskjeller.

 

Andrew Morton mener videre å vite at Cruise fungerer som nestleder for kirken, og at han ikke foretar seg stort uten å konferere med kirkens øvrige ledere.

 

Cruise sin advokat Bert Fields sier til den britiske avisa Daily Mail at boka består av en eneste lang rekke usannheter:

 

- Boka er kjedelig og det er gjort svært dårlig research. Forfatteren har aldri snakket med noen som står Tom Cruise nær, sier han til avisa.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews