Blir de foreldre?

(06.08.2009, sist oppdatert 06.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

De to spanske stjernene som har slått an i Hollywood, Penélope Cruz og Javier Bardem, fant hverandre på filmsettet. Nå ryktes det at de venter sitt første barn sammen.

Kjendisene følges godt med på: Og summen av at Penélope Cruz gjentatte ganger ble fotografert mens hun holdt seg på magen under Berlin-premieren på «Broken Embraces», at hun har sluttet å røyke, og at hun under filmfestivalen i Cannes måtte avlyse noen pressemøter fordi hun var matforgiftet, er altså at hun er gravid.

 

En angivelig kilde sier til sladrenettstedet JustJared.com at Penélope Cruz skal være fire måneder på vei.

 

35 år gamle Cruz og Bardem (40) - uforglemmelig ond skurk i Coen-brødrenes «No Country For Old Men», som han vant en birolle-Oscar for - spilte første gang mot hverandre i den spanske filmen «Jamón, jamón» i 1992, og igjen i Almodovars «Live Flesh» fem år senere.

 

I fjorårets Woody Allen-film «Vicky Cristina Barcelona» spilte de elskere så troverdig at Penélope Cruz høstet sin første Oscar-statuett for beste kvinnelige birolle.

(©NTB)

 


Les alt om Penélope Cruz!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews